lauantai 31. maaliskuuta 2018

tuttuja ja turvallisia ostoksia + pari villiä korttia

Joskus iskee fiilis, että kaikki loppuu samaan aikaan. Tähän, kun isketään päälle vielä piheys, niin sitten sitä nilkutetaan pitkin kauppakeskusta kaupasta toiseen, että mistäs näitä nyt sitten sai halvimmalla ja entäs jos löytyisi vastaava halvempana versiona. Koska olen laiska ja saamaton lähtemään yksin minnekään (nykyään), oli lähes näiden kaikkien ostoksien ostoreissuilla mukana J, joka saa minutkin vihaamaan shoppailua narinallaan. (Kyllä, elämästä ja yksinkertaisista asioista saa tehtyä ihan tieten tahtoen vaikeaa.) Mutta mitäs sitä nyt sitten on ostettu viime aikoina?

Ensimmäisenä vanha tuttu Isadoran Nude Sensation, eipäs kun... Nude Sensation - meikkivoide on kaikessa hiljaisuudessa vaihtanut nimensä Super Fluidiksi ja pakkauskaan ei enää ole läpinäkyvä, joka ainakin on muutos huonompaan suuntaan. Vertasin Emotionissa incejä vanhaan pakkaukseen ja luojan kiitos, koostumus on säilynyt ennallaan! Tätä pelkäsin eniten. Sävyjen nimetkin ovat säilyneet samoina.

Koska tuo meikkivoiteen vaaleinkin sävy on minulle aavistuksen tumma, tarvitsen vaalennustippoja sekaan. Nekin alkavat olla lopuillaan, mutta onneksi löysin nämä vanhat tutut The Body Shopin Lightening - vaalennustipat Facebookin kirppikseltä edullisesti. Olikohan peräti avaamaton purkki? Täydeltä näyttäisi kyllä.

Seuraavana on eos:n Sweet Mint Lasting Hydration Lip Care - huulivoide, jonka bongasin Prisman luonnonkosmetiikkahyllystä. Markettien luonnonkosmetiikkahyllyillä saa olla varovainen, sillä seassa on usein ihan viherpesutuotteita eli tuotteita, jotka eivät oikeasti täytä luonnonkosmetiikan kriteerejä. Eoskaan ei alun perin ole luonnonkosmetiikkamerkki, mutta oli kiva bongata ihan sertifioituja huulirasvoja. Näitä sertifioituja huulirasvoja oli kahdessa tuoksussa, sweet mint ja mansikkasorbetti, joista siis valitsin mintun. Tämä lähtee luultavasti käsilaukkuun, kunhan saan entisen kulutettua loppuun. Hintaa näillä oli muistaakseni alle 3 €. Olisipa kiva jo päästä nuuhkimaan, miltä tämä tuoksuu.

Edellisviikonlopun laivareissulta työkavereiden kanssa tuli ostettua Maybellinen Lash Sensational - ripsiväri, jota siis olenkin yhden purtilon verran käyttänyt aiemminkin. Näitä oli tyrkyllä tax freen kassalla aika edullisesti, joten ohimennen nappasin muiden ostosten sekaan tällaisen, kun ihan kivahan tämäkin ripsari on. Laitetaan vielä jemmaan odottelemaan muiden loppumista.

Viimeisenä sitten Bohon kulmakynä. Olen tähän mennessä käyttänyt kaksi Zuiin Eyebrow Defineriä sävyssä Taupe ja se onkin ollut lähes täydellinen kulmatuote luonnonkosmetiikan maailmasta. Zuiissa kuitenkin harmittaa sen nopea kuluminen ja kallis hinta suhteessa muihin vaihtoehtoihin. Niinpä eilen testailin Ruohonjuuressa muitakin vaihtoehtoja ja päädyin sitten tähän Bohon Eyebrow Penciliin sävyssä 03 Blond, joka ainakin liikkeen valaistuksessa näytti vielä kylmemmältä sävyltä kuin Zuiin Taupe, joka on mielestäni hyvin hyvin taupe. Saas nähdä, täytyykö tehdä comeback Zuiihin vai olisiko tästä haastajaksi. Vaikka Zuiin tuote onkin käytössä tullut tutuksi, kaipailen aika ajoin ihan tällaista rehellistä kynätuotetta Zuiin viistopäisen "vahapuikon" sijaan. Koen, että tällaiset kynät kestävätkin pitempään. Plussaa, että tässä on mukana kulmaharja. Tämä kustansi 7,20 € (muistaakseni), vaikka hyllystä olin bongaavinani hinnan 8,50 €. Olisiko ollut kuitenkin joku kamppis tai tarjous?

Sellaisia juttuja tällä kertaa. Meikkipohjan ja ripsivärien osalta en vielä ole ajatellut siirtyä luonnonkosmetiikkaan, sillä se vaatii melko paljon vaivannäköä, jotta löytää hyvät tuotteet. Luonnonkosmetiikan meikkivoiteita joitakin olen jo testaillut, mutta monet pettymykset latistivat innokkuutta niidenkin osalta. Peitevoiteen voisin hankkia luonnonkosmetiikkaversiona, jos löytyy hyvä ja kunhan saan edelliset alta pois. Toimisikohan luonnonkosmetiikan puuteri ihan normisynteettisen meikkivoiteen päällä?

Tällaisia ajatuksia näin lankalauantaina flunssaa potiessa. Pääsiäisloman suunnitelmat tosiaan vähän kärsivät tästä flunssasta (myös J on flunssassa), mutta saapahan vetää lonkkaa ihan huolella. Kuumetta ei sentään taida kummallakaan olla, mutta keuhkot on kovalla koetuksella... Tehdään sitten pieniä kotiaskareita mm. grillin puhdistus ja yksi tallihuppari odottelee vetoketjun vaihtoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti