sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

lähdin kasvovettä ostamaan...

Tyypillistä lähteä kauppaan ostamaan maitoa ja sitten unohdat sen maidon. Sama juttu näköjään tänään. Lähdettiin Kärkkäisellä käymään muuten vaan, mutta hoksasin, että voisihan sieltä jonkin kasvoveden jo katsella jemmaan. Katselinkin mm. Eco Cosmeticsin kasvovettä, mutta sitten unohdinkin jo kasvovedet, kun löysin kaikkea muuta mielenkiintoista. Tässäpä pienet ja edulliset hankinnat:


essenceltä time to wake up face sheet mask eli kangasnaamio. Tässä on reilusti hyaluronihappoa, joten saapa nähdä... Saatoin vähän traumatisoitua, kun sain Mizonin hyaluronihappoa sisältävästä kasvovoiteesta inhottavaa pientä näppyä toiseen ohimoon tai tuohon kulmakarvan päälle (tai ainakin luulen sen johtuneen siitä). Se ryhelmä on onneksi huomaamatta kadonnut, enkä uskaltanut sitä voidetta loppuun käyttää. Toivottavasti sen aiheuttaja ei ole tuo hyaluronihappo!

Ihastuin myös essencen the gel nail polish - kynsilakkaan sävyssä 82 my hula hoop. Kynsilakkakokoelmat alkavat taas pikkuhiljaa kasvaa, mutta olen ajatellut pitää lakkamäärän maltillisena ja pitää vain oikeasti kivat sävyt.

Otin jemmaan myös essencen lash princess sculpted volume - ripsivärin, sillä tämä on usein loppu Tokmanneilta ja vastaavista paikoista, joissa tulee ohimennen vilkaistua essencen tarjonta. Tämä on tosi hyvä ripsiväri, suosittelen! Pieni miinus, että massa kuivahtaa putkiloon nopeammin kuin muissa ripsareissa, mutta onhan tämä edullinen. Tuleepahan vaihdettua ripsiväriä useammin.

Catricen hyllystä nappasin Art Couleurs Eye Shadow'n sävyssä 060 Gold is what you came for eli tällainen vaaleankultainen luomivärinappi. Tämä on siis kaveri sille aiemmin Huuto.netistä ostetulle ruskean sävyiselle Catricen luomivärille. Tekisi mieli kokeilla heti!

Noh, se kasvovesi nyt sitten tosiaan jäi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti