keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

pihistelyostokset / taas Avon-pettymyksiä

Koska iski pihistelyt ja kosmetiikkavarastot alkaa huveta, käännyin Avonin puoleen ja tilasin tarpeellisia juttuja sieltä. En tiedä, mikä tuossa Avonissa houkuttaa, kun aina saa pettyä tuotteisiin, ei tokikaan kaikkiin. Ja yksi tympivä asia on se, ettei tuotteiden incejä näe mistään. Noh, tällaisia lähti tällä kertaa mukaan. Katsotaanpa myös, miksi osa oli pettymyksiä.


Ensimmäinen ei ole pettymys eli vanha tuttu Power Straight - suoristussuihke. Olen käyttänyt tätä ihan suoristusraudan allakin, vaikka tässä ei lämpösuojasta puhutakaan (mutta kun mitään lämmöltä suojaavaa salaperäistä ainetta ei ole olemassa. Suihkuta lämpösuojaa käteen ja kokeile sitten raudalla polttaako jne). Tämä menettelee, kun iskee pihistelyfiilis. Itseasiassa purkin kyljessä kehotetaan föönaamaan ja suoristamaan hiukset, kun on tätä suihkinut märkään tukkaan eli voi siis käyttää suoristusraudan alla hyvillä mielin!

Seuraava olikin sitten pettymys, puhdistusgeeli kasvoille. Siihen tarkoitukseen en tätä suinkaan hankkinut, vaan meikkisienen pesuun alakerran vessaan. En viitsi meikkisienen pesuun mitään kallista ainetta hankkia ja tässä voin tinkiä myös luonnonkosmetiikasta, sillä käytän kuitenkin ihan tavallisia meikkituotteita. Tämä lupaa soveltua herkälle iholle, olla hypoallergeeninen ja allergiatestattu. Kuulostaa hyvälle, mutta miten helkkarissa tässä on silti methylchloroisothiazolinonea ja methylisothiazolinonea?? Nämä ovat yksiä helpoimmin allergisoivia ainesosia ja Avonia moittivat monet edustajatkin tästä näiden ainesosien käytöstä. En nyt niin hysteerinen ole, ettenkö voisi tätä käyttää, mutta ei tee mieli. Taidan tämän ison purnukan tätä putsaria laittaa eteenpäin ja käytän tuon pikkutuubin ensihätään meikkisienen pesussa. En jaksa alkaa näitä palauttelemaan, onneksi eivät olleet kalliita. Hankin sitten jotain muuta meikkivälineiden pesuun. Hankin siis tosiaan myös matkakokoisen version (kuvassa pikkutuubi), kun lähiaikoina on tiedossa pikareissu Ouluun ja lennämme käsimatkatavaroiden kanssa. Näissä ei myöskään tuoksu noussut mitenkään suosikiksi.

Keskimmäinen pullo on Avonin suosittu Micellar Cleansing Water, myöskin matkakoossa. Tämä on incin puolesta ihan ok, mutta kieltämättä houkuttaisi kokeilla ennemmin luonnonkosmetiikan versioita, sillä niitäkin on kehuttu ihan normisynteettisten meikkienkin poistossa. Tämän aion kuitenkin kokeilla ja käyttää. Saa nähdä, kumpi lähtee nyt reissuun, tämä vai Garnier.

Oikeassa reunassa on vielä pari hajuvesinäytettä, Avon Luck ja Scent Essence Sparkly Citrus. Kumpikin on kuvastosta nuuskien ihan kivoja, mutta vähän plääh-fiilis jäi molemmista. Erityisesti olin pettynyt tuohon Sparkly Citrukseen. Luck oli kivempi, mutta tuli kuitenkin fiilis, että en taida hankkia sitä isommassa koossa. Mulle tuppaa käymään aina näin Avonin tuoksujen kanssa eli kannattaa siis unohtaa nekin. Kuvastosta nuuskien tuoksut siis saattavat olla kivoja, mutta sitten kun saa tuotteen käsiin, niin tuoksu onkin pettymys. Taidan tunkea tuon Sparkly Citrusin myös jonkin kosmetiikkapaketin mukaan.

Että sellaista. Pitäisi tosiaan unohtaa koko Avon, kun aina mukana on aina näitä pettymyksiä ja suurinta osaa tuotteista boikotoin juurikin näiden välteltävien ainesosien vuoksi. Tai sitten pitää pysyä vaan hyvissä jutuissa, mutta aika harvoinpa niitäkään tarvitsisi sitten tilata. Pihistelyt ei siis aina kannata! Nyt saunaan! Pihiä hirvittää, kun sauna on turhaan päällä, heh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti