perjantai 16. joulukuuta 2016

Oriflamen ostokset

Sain käsiini marraskuun lopulla Oriflamen kuvaston ja kiinnostus Oriflamea kohtaan kasvoi entisestään. Oriflamelta tuttuja ovat oikeastaan vain ripsivärit, joista olen aina pitänyt. Satunnaisesti on tullut käytettyä muitakin tuotteita, kuten aurinkopuuterihelmiä, suihkugeeliä, eyelineria, hajuvettä ja huulipunaa. En varsinaisesti olisi tarvinnut mitään, mutta tällaista lähti kuitenkin kokeiluun:


Kuva on taas mitä on... Sitä kun on kotosalla aina vain pimeänä aikana ja hyviä kuvauspaikkoja ei ole.

Ensimmäisenä erittäin epäselvä Spiced Citrus Hand Cream. Tästä oli tuoksunäyte kuvastossa. (Ko. kuvasto oli siis jo tilaushetkellä ehtinyt mennä vanhaksi, mutta tätä on edelleenkin myynnissä.) Tässä on ihana sitrushedelmien tuoksu ja jollakin kierolla tavalla minun nenäni haistaa tässä myös jonkun lasten hammastahnan. Tämä saa odotella entisten loppumista. (Ja kissa vieköön, tekisi mieli rutistaa kovemmalla kädellä sitä rasvatuubia, että tämän saisi äkkiä käyttöön! Mutta periaatteenani on, että yksi kerrallaan.)

Feet Up Festive Time on jo ulkoasultaan niin houkutteleva, että pakkohan tämä oli saada. Haluan päästä kokeilemaan Oriflamen jalkavoiteitakin, sillä ainakin nykyinen Avonin tuntuu olevan minun korppukantapäille tehoton. Festive Time sisältää luumu-uutetta, joten tuoksussakin on luumua.

Jotakin meikkivoidettakin teki mieli kokeilla ja päädyin tähän The One Everlasting Foundationiin vaaleimmassa sävyssä (tämä on edelleen tarjouksessa). Ja heti tänään piti tietysti päästä testaamaan! Juuri äsken vilkuilin peilistä, että meikkivoide näyttää edelleen hyvältä kasvoilla (meikkasin aamuseiskan aikoihin). Levitin meikkivoiteen sormin ja feikki Beauty Blenderillä. Peittävyyttä saisi ehkä hieman enemmän olla, mutta vaikuttaisi, että tämä kerrostuu ihan näppärästi, vaikka paksuhkon koostumuksen perusteella odotin, että toinen kerros vain pyörisi iholla. Kasvoni kaipaavat superpaljon kosteutusta nyt, joten iholla on nenässä ja otsassa muutamia pieniä kuivempia kohtia, mutta meikkivoide ei korosta niitä. Meikkivoide ei myöskään ole ainakaan tähän mennessä kuivattanut ihoa, kuten joidenkin mattaisten meikkivoiteiden kanssa voi käydä (tämä ei ole mattainen). Tämä ei myöskään korosta ihohuokosia ja ainakaan vielä iho ei kiillä. Vaikuttaa siis hyvinkin käyttökelpoiselta tuotteelta! Vaalein sävy on ihan aavistuksen tumma tällaiselle kalkkilaivan kapteenille, mutta ei niin paljon, että sen vuoksi hylkäisin tämän. Suosittelen testaamaan! (Myös Illuskin - meikkivoidetta on paljon kehuttu. Olen tainnut käyttää joskus näytteen sitä, mutta ehkei se mielestäni maailmaa mullistava ollut, kun en hankkinut täysikokoista tuotetta.)

Silk-antiperspirantin tilasin ihan vaan uteliaisuudesta, sillä tätä oli kehuttu ja tuoksukin on ihan kiva ja mieto (nuuskin saman sarjan vartalovoidetta Seinäjoella Oriflamen pisteellä). Nykyisin tuntuu, etten halua mitään voimakkaan tuoksuisia dödöjä, sillä käytän kuitenkin hajuvesiä. Tällä hetkellä yritän käyttää loppuun Rexonan stickiä ja Garnierin roll-onia ja tuntuu, että niiden tuoksut tulevat kokoajan nenään. Tarvetta tälle siis ei ollut, mutta jonon jatkoksi vaan. Kyllä sekin tarve vielä joskus tulee, eikö!

Sitten pari kasvorasvanäytettä eli Optimals - sarjan päivä- ja yövoide. Nämä sopivat normaalille ja sekaiholle. Saa nähdä, tuleeko käytettyä ennen joulua vai otanko reissuun mukaan. Voi olla, että tulee käytettyä, sillä ei näistä kuitenkaan koko reissulle riitä eli joka tapauksessa joutuu jotkut purnukat pakkaamaan kassiin. Näitäkin oli kehuttu, mutta saa nähdä. Meikäläisen iho on niin vaativa! (Seikkailen tässä samalla Oriflamen sivuilla ja huomasin, että näitähän olisi saanut minipurkissakin eli semmoisethan minun olisi kannattanut reissua varten hankkia!)

Optimals - sarjasta otin myös silmänympärysvoiteen. Myös tätä oli vuolaasti ylistetty, mutta minusta tuntuu, että laitoinpa mitä tahansa silmänympäryksille, niin pussitus, sinisyys ja juonteet on ja pysyy. Piste. Ei auta lisäunet eikä veden latkiminen, vaikka sitäkin olen tässä viime aikoina lisännyt. Siksipä yleensä suosin mahdollisimman halpoja sy-voiteita, koska useissa testeissä ne saattavat pärjätä jopa kalliimpia kanssasisariaan paremmin. Optimalsin kanssa silmänympärysiho kyllä tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä, että ehkä tämä nyt kuitenkin enemmän hyödyksi on. Paha sanoa parin käyttökerran jälkeen.

Kuvasta unohtui piskuinen tuoksunäyte uudesta My Destiny - tuoksusta. Tätäkin pääsi kuvastosta nuuskimaan ja tykästyin paljon. ♥ En raskinut kuitenkaan täysikokoista tilata, mutta näytteistäkin käyttää kyllä monta kertaa. Kuvastoista olen päässyt nuuskimaan muutamia muitakin Oriflamen tuoksuja ja täytyy kyllä sanoa, että minua miellyttävät enemmän Oriflamen, kuin Avonin, tuoksut. Jos nyt ylipäätään vertaan tilaamieni muidenkin tuotteiden tuoksuja niihin, mitä minulla Avonilta on, tykkään enemmän Oriflamen tuoksuista. En osaa sanoa, miksi. Makuja on monia.

Mutta sellainen tilaus Oriflamelta. Tein tilauksen edustajana, eli sain tuotteista -25 %. Postikulut tuntuivat kovilta, sillä alle 40 € maksaviin tilauksiin tulee vielä pientoimituslisä, mutta kenties seuraavalla kerralla sitten tilaankin jo enemmän! Sen verran hyvältä vaikuttaa.

P.S. Tilauksesta jäi puuttumaan pieni uutuus käsirasva, joka tulee myyntiin 1. kampanjassa. Käsirasva oli siis demotuote ja valitettavasti ehtinyt loppua. Noh, näitä sattuu ja sain sentään tuon sitrusversion. Nopeat syövät hitaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti