keskiviikko 14. joulukuuta 2016

viime hetken joululahjapaniikki

Vihdoin ja viimein pääsin bloginkin ääreen. Sairastuttiin J:n kanssa molemmat influenssaan, joten viime päivät on keskitytty lähinnä tervehtymiseen. Mun piti jo aiemmin tehdä postausta kosmetiikkajoululahjoista, mutta koska nyt elellään jo neljättätoista päivää, ei ihan joka paikasta välttämättä enää ehdi saada jouluksi tilattua. Parista nettikaupasta kokosin kivoja joululahjaideoita ja jos olet oikein nopea, ehdit saada paketit jouluksi. Onneksi molemmilla löytyy myös kivijalkaliikkeitä hätätilanteiden varalle, mikäli niiden lähistöllä sattuu liikkumaan vielä myöhemminkin.


Ensimmäisenä ihana Yves Rocher. Yves Rocherilla on tunnetusti paljon erilaisia kausijuttuja näin joulun alla ja kokosinkin niistä muutamia tähän. On siis jos jonkinlaista settiä jos jonkinlaisella tuoksusekoituksella. Löytyy siis varmasti jokaiselle sopiva setti tuotteista. Ja eihän lahjan ole pakko olla pelkkää joulusettiä, sillä Yves Rocherin valikoimista löytyy paljon muutakin lahjaksi sopivaa.

Itse olen parina jouluna saanut äidiltä Yvesin joulujuttuja ja ne ovat kyllä mieluisia lahjoja muiden joukossa. Erityisesti mieleen on jäänyt suklaa-appelsiinin tuoksuinen sarja, josta sain käsirasvan, käsisaippuan ja suihkugeelin. Hyvä, etten Jaffa-keksien himoissani syönyt niitä...

Minulta löytyy myös yllä olevassa kuvassakin oleva meikkiboksi, josta löytyy luomivärejä, poskipunia ja huulipunia. On muuten hinta-laatu kohdallaan! Tuli muutenkin niin herkullisen näköinen kollaasi, että sormet syyhyää tilata, mutta taidan haikein mielin jättää väliin.

The Body Shopilla on myös paljon erilaisia settejä jouluksi ja nää on tosi symppiksen näkösiä! Tekisi mieli hankkia kaikki! Siis toi söpö omena ja kaikkee! Myös perusvalikoimasta löytyy hyviä lahjaideoita, kuten esimerkiksi kuvan kiva luomiväripaletti ja hiusharja. Ja itseltänikin löytyvä Drops of Youth - seerumi on ihan mahtava, miksi ei myös lahjaksi!

Annatko lahjaksi kosmetiikkaa tai saatko itse kosmetiikkaa lahjaksi?

P.S. Postaus toteutettu täysin vapaaehtoisesti omasta auttamisen ilosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti