sunnuntai 1. tammikuuta 2017

joulukuun loppuneet

Tänään siis vuorossa ne joulukuun roskat, jotka niin monta kertaa on täällä blogissa mainittu. Eilen, kun purin laukkuja reissun jäljiltä, roskapussi sai lisää täytettä. Käydään kimppuun!


Vasemmassa reunassa ensimmäisenä on Cutrin Careism - hoitoaine matkakokoisena. Tämä oli niin kiva, että voisin hankkia vaikka täysikokoisena! (Pihinä ihmisenä pärjään markettikamoilla.) Tämä pieni tuubi tuntui riittävän todella moneksi kerraksi. Olihan tämä minulla jo koko elokuun Oulussa kulkiessa mukana. (Pesen hiukset yleensä joka toinen päivä. Oulun reissun lisäksi olen käyttänyt satunnaisesti tätä saunareissuilla, en siis säännöllisesti.) Tuoksukin on mieleeni, sellainen raikas ja marjainen, onhan tässä karpalonsiemenöljyäkin! Silloin, kun tämän ostin yhdessä minishampoon kanssa, tästä oli saatavana toinenkin versio, ikään kuin light-versio eli se ei ihan näin hoitava olisi ollut. Pakkauksetkin ovat uudistuneet, joten en ole perillä Cutrinin valikoimista nykyään, mutta tätä extra care - versiota suosittelen, mikäli tätä vielä saa.

Vihreä pipettipullo on The Body Shopin Drops of Youth - tiiviste/seerumi, jonka hankin joskus syksyllä myyjän suosituksesta, kun TBS:stä sai muistaakseni 30 % alea. Aluksi olin kovin epäileväinen tämän suhteen ja pidin tätä ehkä vähän turhanakin, mutta ihon kunto tuntui parantuvan huomattavasti, kun tätä käytti! Voisin ostaa uudelleen ja suosittelen myös muillekin! Ihanan kosteuttava tuote, joka ehkä anti-age - kategoriaan paremmin luetaan, mutta sopii silti kaikille.

Kolmantena pieni valkoinen tuubi on Mádaran Exfoliating Oil-to-Milk Scrub, siis kasvojenkuorinta, jossa on öljymäinen koostumus ja hyvin pieniä rakeita. Tämä hierotaan kosteille kasvoille ja pyöritellään kevyesti. Tämän pitäisi muuttua öljyisestä maitomaiseksi, mutta itse en ainakaan mitään suurta muutosta havainnut tätä käyttäessä. Öljymäisen koostumuksen vuoksi olin jälleen kerran epäluuloinen, mutta tämä oli tosi ihana, kun kasvot pyyhkäisi tämän jälkeen kasvovedellä. Iho tykkäsi tästä paljon ja tekisikin mieli hankkia täysikokoinen. Ei kuivattanut, eikä siis ollut voimakas kuorinta. Tuoksusta minulla tuli mieleen ananaslimsa. (?!)

Pyöreä purkki on Avonin Parisian Chic - hajuvedeltä tuoksuva vartalovoide. Tuoksu oli kyllä kiva, mutta ei tässä ihmeelliset kosteustehot olleet. Mielestäni yleensäkään hajuvesien kylkiäisinä olevat kosteusvoiteet eivät mitään ihmeellisiä ole kosteustehoiltaan. Niiden roolihan on lähinnä pitkittää tuoksun pysymistä iholla. Ostan siis ennemmin kosteuttamistarkoituksiin kunnollisia vartalovoiteita.

Yves Rocherin Sexy Pulp - ripsivärin taisin ostaa uutena Huuto.netistä. Olen joskus käyttänyt sellaisen miniversion tästä ja muistelinkin tätä pinkkiä putkiloa ostaessani tykänneeni siitä. Tämä pinkki on siis joku limited edition - juttu alkuperäisen Sexy Pulp - pakkauksen ollessa tummanruskea. Tämä on kyllä hyvä ripsiväri, mutta miksi minä onnistun joka kerta sotkemaan ripsiväriä myös luomille, kun tätä harjailee ripsiin? Harja on siis jotenkin hankala, vaikka tällä saa kyllä näyttävät ripset. Siitä näyttävyydestä ehdottomasti plussaa. Nyt reissussa ollessa tämä alkoi kuivahtaa, joten roskis kutsuu.

Avon Advance Techniques - sarjan kosteuttava shampoo oli ihan ok. Joku tässä vähän tökki. Tuntui, että hiukset rasvoittuivat hieman nopeammin tätä käyttäessä, kuin jonkun muun shampoon kanssa. Toki tämä ei varmasti niin pesevä ole, jotta kosteuttaminen toteutuu. Tuoksu oli aika perus. Tuskin ostan uudelleen.

Alarivistä löytyy näytteet Oriflame Optimals - sarjan päivä- ja yövoiteesta. Näistä parisen kertaa käytti ja käytinkin nämä ennen joulua. Täytyy nyt kyllä tunnustaa, että tyhjää lyö. Eivät siis varmaan mitään maata järisyttäviä olleet. Tutkailin näiden incejä ja täytyy sanoa, että Oriflamenkin pisteet laskee silmissäni. Tuotteissa on paljon parabeeneja ja ne löytyvät jo inci-listan keskivaiheilta. Lisäksi tuotteissa (myös monissa muissakin Oriflamen tuotteissa) on Imidazolidinyl urea - nimistä formaldehydin vapauttajaa, joka voi aiheuttaa ihottumaa herkimmille. Tätä on jopa ripsiväreissä! Taidan siis jättää Oriflamen tuotteet vastaisuudessa väliin... Toki monissa muissakin käyttämissäni tuotteissa on varmasti parabeeneja ja ties mitä muita jopa vaarallisempia aineita, jos tarkemmin tutkisi, mutta nyt, kun tämän huomasin ja perehdyin, niin voin ainakin näitä vältellä. (Täytyykin käydä läpi kaikki ja tutkia incejä, niin tiedän, tarvitseeko jotkut muut tuotteet jättää vastaisuudessa kauppaan. En ole ehdoton, mutta miksi altistaisin itseni kaiken maailman myrkyille, jos voin valita "kiltimpiä" tuotteita.) Ei tästä nyt kuitenkaan enempää tässä.

Viimeisenä kahtia leikattu Biodroga MD:n Clear+ 24h Care for impure combination skin - kosteusvoide. Siis, hallelujaa, olen sanaton! Maailman parhain kosteusvoide, mihin ikinä olen törmännyt, kiitos kosmetologini! Tämä on ihan täydellinen pintakuivalle, näppylöihin taipuvaiselle iholleni. Tämä kosteuttaa, mutta sisältää myös salisyylihappoa, joka auttaa tappelemaan finnejä vastaan. Tuubissa on ainakin 50 ml ja tämä maksaa reilut 40 euroa, mutta tämä on todella riittoisaa. Ostin tämän toukokuussa ja käytin lähinnä jonkun toisen kosteusvoiteen rinnalla tätä joko aamulla tai illalla. Tällaisella kerran päivässä - käytöllä tämä riitti siis jouluun asti. Varasinkin ensi viikolle kosmetologille ajan ihonpuhdistukseen, joten pääsen ostamaan uuden tuubin.

Sellainen setti joulukuulta. 5/8 tuotteista voisin ostaa uudelleen. Aika hyvin! Tammikuullekin jäi vajaita purkkeja, joten loppuneita siis tiedossa taas kuukauden päästä. Niitä odotellessa luvassa muita postauksia! See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti