keskiviikko 1. helmikuuta 2017

tammikuun roskaposti

Jes, taas on aika suosikkipostauksen eli kuukauden loppuneet! Koska loppuneita oli yllättävän paljon, käydään kimppuun! Olosuhteista johtuen kuvan laatu ei taas päätä huimaa...


Biozellin syväkosteuttavaa hoitoainetta en kyllä taida enää ostaa. Itse tuotteessa ei mitään vikaa ollut, mutta purkki. Aargh, niin rasittava! Purkki on siis niin kovaa muovia, että sitä saa puristaa oikein kunnolla, että paksu hoitoaine tulee ulos. Onnistuinpa puristamaan tätä kerran niin voimallisesti, että tästä irtosi korkin läppä. Vaikka säilytin purnukkaa ylösalaisin ilman sitä korkinläppää, ei sieltä silti valunut mitään, sillä koostumus hoitoaineella oli niin paksua. Tuoksu oli ihan ok, sellainen kirpeä, mutta silti makea, mutta loppua kohti alkoi jostain syystä tökkimään.

Batistet ovat suosikkejani kuivashampoista. Tämä Heavenly Volume on kuitenkin turhan tekstuurista makuuni. En siis ihan näin stydiä kampetta kaipaa. Jostain syystä en ole löytänyt sitä XXL Volumea, josta tykkäisin. Hyvä kuivis tämä Heavenly Volume, mutta ei minun makuuni. En taida ostaa uudelleen.

Tresemmén Heat Defence lämpösuoja/muotoilusuihke oli toimiva kampe, mutta koostumus sisältää paljon sellaisia ainesosia, joita haluaisin vältellä, joten jää jatkossa kauppaan. Harmi.

Nivean aurinkorasva on varmaankin 2-3 vuotta vanha. Viime kesänä ei juuri aurinkorasvaa tullut käytettyä. Eri asia olivat ne kesät, kun raksalla oltiin pihalla koko päivä. Siinä kyllä kärvähdin äkkiä, joten yritin aina muistaa laittaa aurinkorasvaa aamulla ja mieluiten vielä purkki mukaan töihin. Aurinkorasvojen sanotaan säilyvän 6-12 kk, joten tätä on turha hautoa nurkissa. Tässä on kiva niveamainen tuoksu, jota voisi nuuskia vaikka loppuillan. (Myös Garnierin aurinkorasvat ainakin joskus tuoksuivat hyvälle!)

Laveran Deep Hydrating Mask oli aika mielenkiintoinen. Ensimmäisellä käyttökerralla pyyhin imeytymättömän naamion vain pois. Seuraavana päivänä iho tuntui jotenkin hassun kuivalta, vaikka tämän pitäisi olla syväkosteuttava. Toisella käyttökerralla pesin naamion pois ja tuollaiselta oudolta kuivuudelta vältyttiin. Ehkä tämä kuitenkin oli toimiva, sillä tämän käytön jälkeen tuntui pukkaavan muutamia näppyjä eli iho "kosteutui" ja pystyi pukkaamaan epäpuhtauksia pintaan. Tuskin enää ostan uudelleen tällaista pussukkaa. Tuoksu oli ihan ok, vaikka normaalisti en ruusun tuoksusta kosmetiikassa tykkää.

Palmer'sin Fast Absorbing Hand Cream on lähtenyt matkaan Tallinnasta. Tämä tuoksuu voimakkaasti kaakaovoille ja sopii varmasti käsien lisäksi myös kantapäille ja kyynärpäille. Ei mielestäni silti kovin ihmeellinen. En osta enää uudelleen.

Lindexin Liquid Eyelinerin piti päätyä joulukuun roskiin, mutta se olikin pyörähtänyt pyykkikoriin ja siis unohtui postauksesta. Otin sen nyt tähän mukaan. Huomasin tämän siis joulun tienoilla haisevan voimakkaasti homeelle, joten loppu oli koittanut. Tämä oli kyllä hyvä ja yritinkin metsästää uutta Oulun Lindexistä. Yrityksen ja erehdyksen jälkeen nyt käytössä on essencen eyeliner.

Siirrytään alariviin. Kaksi meikkimunaa kohtasi loppunsa. Violetti on Parsan meikkimuna ja oikein pätevä tehtävässään. Saattaisin hyvinkin ostaa uuden. Dermosilin meikkimuna taas ei ehtinyt kauaa käytössä vanheta, kun se päätyi kissan kynsiin ja hampaisiin. (Toim. huom. kissa ei syönyt sienenpaloja.) Harmitti, sillä tykkäsin kovin myös tuosta vaaleanpunaisesta kaverista. Hädissäni ostin Pirkan meikkimunan. Ihan hyvä sekin. Mutta myös Dermosilin meikkimunan voisin ostaa uudelleen.

Muutama näyte. Lumenen Blur-meikkivoidetta halusinkin päästä kokeilemaan ja kuin tilauksesta lehden välistä löytyi näyte. Aluksi vaikutti hyvältä, mutta jo työpäivän aikana tapahtuu jotain ja naama ei näytä kovin kivalle. Tämä ikään kuin valuu ihohuokosiin, joten näytän golfpallolta. Hyvä, etten ostanut täysikokoista. Ei jatkoon minun kanssani.

Lumene Valo Glow Reveal kosteusvoidenäytteitä sain kaksi. Toinen siis tuli jo käytettyä. Mitä tästä nyt sanoisi... Ei huono! Mutta tuskinpa ostaisin täysikokoistakaan. En tiedä. Pitää käyttää se toinenkin näyte, niin ehkä olen viisaampi. Tuoksu on sitruksinen, appelsiininen, tyrninen? Ihan pirtsakka ja kiva, mutta jää tuoksumaan nenään turhan pitkäksi aikaa.

Mossa Skin Perfector BB-voidenäyte tuli Hyvinvoinnin tavaratalon tilauksen mukana ja odotetusti se oli ihan liian tumma. Ei ollut kovin peittäväkään. Kestosta en osaa sanoa, sillä pakkohan tämä oli pestä pois heti, kun niin tumma oli. Käsittääkseni tätä on silti kehuttu.

Tresemmén minishampoo. Perus markettishampoo. Hoitaa hommansa. Reissukäytössä ollut. 

Lopuksi vielä pari antiperspiranttia lähtee kohti roskakoria, sillä näiden tuoksut kutittavat/ärsyttävät meikäläisen nenää niin, ettei tee mieli näitä käyttää. Garnierin Mineral Protection Skin+Clothes on kulkenut laukussani melko kauan, joten on varmasti vanhakin. Yritin käyttää sen pois, mutta leyhähteli nenään pitkin päivää tosi voimakkaasti. Ei jatkoon. Rexonan Aloe vera - stick leyhähtelee myös pitkin päivää pistävästi nenään, joten ei kiitos.

Saldo oli siis 15 ja niistä vain 3 pääsi jatkoon. Huh huh. Ei oo helppoo, ei! Näyttää siltä, että myös ensi kuussa saadaan roskapostaus! Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti