lauantai 8. huhtikuuta 2017

meikkivoidekokeilut jatkuu, mukana myös luonnonkosmetiikan edustajia!

Kun essencen puuteri ihastutti, putkahteli mielen päälle muutamia meikkivoiteita, joita voisi testata tämän essencen puuterin kanssa. Josko vika siis olisikin ollut puuteroinnissa, eikä itse meikkivoiteessa?

Siispä tuli taas kerran ostettua Lumenen Nude Perfection Fluid Foundation - meikkivoide. Olisi pitänyt jättää ostamatta. Ei se ollut yhtään sen kummempi essencenkään kanssa. Tykkään kyllä tämän jättämästä pinnasta ja helposta levitettävyydestä, mutta kasvot kiiltelivät jo iltapäivästä ihan kuten viime kesänäkin eri puuterin kanssa.


Puuterilla ei siis ollut vaikutusta asiaan, vaikka se niin hyvin pelittääkin yhteen Maybellinen matta-Fit Me:n kanssa. Luonnonkosmetiikkavillitys kuitenkin leviää metsäpalon lailla ja on ylettänyt jo meikkipuolelle. Tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta Laveran kulmakynän sävyssä Blonde 02, mutta sen laitoin heti palautukseen (postaus muista ostoksista tulossa). Lumenea ostaessa pääsin nimittäin tsekkaamaan sävyn ihan livenä, mutta kaipailen kylmempää ja luonnollisempaa väriä. Etsinnät jatkukoot siis.

Myös luonnonkosmetiikan meikkivoiteet kiinnostavat, joten marssinpa tuossa yksi päivä Ruohonjuureen ihmettelemään valikoimaa. Päädyin sitten pyytämään näytteet Laveran Natural Liquid Foundationista vaaleimmassa sävyssä 01 Ivory Light sekä Benecosin Natural Creamy Make Upista vaaleimmassa sävyssä Nude. Päätin aloittaa kokeilun Benecosilla ja aamupöpperössä töihin lähtiessä meikkasin. Olin lukenut tuosta Benecosista, että se on haastava levittää ja I agree. Haastavan levitettävyyden lisäksi se jumittui ihohuokosiin ja iho näytti kuivalta, vaikka alla oli kosteusvoide. Meikkivoide olisi pitänyt saada heti kerralla kondikseen, sillä jos jotakin kohtaa alkoi parannella, meikkivoide murustui ja siis hieroutui pois. Plääh. Minulla ei ollut aikaa jäädä taistelemaan tämän kanssa, joten pyyhin meikatun posken kasvovedellä ja tartuin Laveraan.

Ja siihen mokomaan piti sitten mennä ihastumaan... Huono juttu, sillä vaaleinkin sävy on minulle ihan liian tumma! Lavera levittyi helposti ja näppärästi kasvoille. Vähän jännitti öljyjä sisältävä koostumus, mutta tämä oli melkeinpä verrattavissa tuohon matta-Fit Me - meikkivoiteeseen! Siis wau! Jos vain sävy olisi ollut oikea, niin olisin varmasti heti työpäivän jälkeen marssinut ostamaan tämän. Peittävyys oli myös yllättävän hyvä, mutta ei niin hyvä kuin Fit Me:llä, mutta sitä vartenhan on peitevoiteet. Koska meikkivoiteessa ei ole silikoneja, tämä kerääntyi hieman ihohuokosiin päivän mittaan, mutta sitä ei nähnyt kuin ihan läheltä peilaamalla. En siis yhtään ihmettele kehujen määrää tämän kohdalla.

Näistä kumpikaan ei siis muuta meikkipussiini, joten kokeilut jatkukoot. Nämä näytteet pyysin Ruohonjuuresta ja joudun varmasti marssimaan uusintakierrokselle sinne. Kokeiltavaa siis vielä on sielläkin! Kannattaa rohkeasti aina kysyä, onko mahdollista saada näyte. Pääsee paljon helpommalla kuin ostamalla monta "vikatikkiä." Esimerkiksi Biodellyllä on nettikaupassa ihan testeripalvelu juurikin meikkivoidetestailuja varten. Mineraalimeikkituotteistakin on yleensä pienempiä kokoja kokeiluja varten. Rohkeasti siis pyytämään! Ihan mahtavaa, että on mahdollista saada näytteitä testailuja varten.

Minulla kokeilut pysyvät ensi alkuun luultavasti nestemäisissä meikkivoiteissa ja mikäli niistä ei sopivaa löydy, niin ehkä sitten uskaltaudun taas jauhemaisten mineraalimeikkien pariin. Olen joskus kokeillut Lily Loloa ja se ei ainakaan innostanut, mutta nykyään tarjolla on laaja valikoima erilaisia mineraalimeikkipuutereita ja -voiteita.

Haluaisin kovasti kuulla kokemuksia luonnonkosmetiikan meikeistä ja erityisesti meikkivoiteista, joten kommenttiboksi laulamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti