tiistai 11. huhtikuuta 2017

tuttuja ja tuntemattomia Hyvinvoinnin tavaratalosta

Mainitsinkin jo edellisessä postauksessa, että Hyvinvoinnin tavaratalon tilauksesta on tulossa postausta. Hyvikseen oli tarjolla kahtakin eri ale-koodia ja käytin koodin, jolla sai -15 % koko tilauksesta ja lisäksi tuhlasin vielä eko-pisteeni tähän tilaukseen. Kerroin siinä viime postauksessa, että tilaukseen lähti Laveran kulmakynä sävyssä Blonde 02, mutta sen laitoin palautukseen, sillä tsekkasin sävyn livenä Cittarissa ja se näytti mielestäni ihan liian lämpimältä. Siispä tätä kulmakynää ei tässä postauksessa nähdä, eikä siitä sen enempää, kun en kynää voinut kokeilla palautuksen vuoksi.


J:kin pääsee nyt osaksi tätä luonnonkosmetiikkahulluutta, sillä tilasin meille shampoota. Santen Family - sarjan Everyday Shampoo tuoksuu omenalta ja kvitteniltä. Tai meidän mielestä omenasiideriltä. Shampoo sisältää luonnonmukaista omenauutetta, kvittenuutetta ja aloe vera - mehua, joiden pitäisi kosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille. Saa nähdä, millaista tämä käytännössä on. Käytellään entinen shampoo ensin loppuun. Itse käytän lähinnä hopeashampoota, mutta vain hiusten pituuksiin, joten päänahkaan olen hieronut tavallista shampoota.

Santen raikastavaa kasvovettä sen sijaan olen jo päässyt käyttämään. Kasvovesi on alkoholiton ja sisältää luomu-aloe veraa, chiansiemenuutetta ja luomulaatuista ruusuvettä. Näin muutaman päivän perusteella parempi kuin Skin Blossomin kasvovesi, vaikka kasvoille jäävä tunne on hyvin samanlainen kuin Skin Blossomin kanssa.

Sitten nappasin ale-osastolta vielä pari Urtekramin käsisaippuaa. Brown Sugar on uusi tuttavuus. Tuoksu on raikkaan oloinen ja tuo mieleen miesten suihkusaippuat. Nordic Birch on tuttu juttu. Yksi purkki tätä on jo käytetty, mutta se oli muistaakseni se "ei-antibakteerinen - versio." Otin nyt kokeiluun tämän. Nämä ovat ihan riittoisia ja käytössä tuntuvat melkolailla samalta kuin synteettiset käsisaippuat. Näitä voi ainakin suositella!

Semmoiset ostokset tällä kertaa. Oliko tuttuja vai tuntemattomia tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti