keskiviikko 1. marraskuuta 2017

kukkuu, onko täällä ketään?

Muutto- ja remppapuuhien vuoksi blogin kohtalona oli jäädä tauolle, sillä minulla ei yksinkertaisesti ollut aikaa, kun illat uutta kotia laitellessa venyivät niin pitkiksi, että kotiin päästyä sitä kaatui melkein kengät jalassa nukkumaan. Nyt on muutto sitten ohi ja suurimmat laittelut tällä erää tehty ja voi alkaa taas miettiä blogijuttujakin. Toki kaikenlaista pientä näpräystä on kotona vielä, mutta ei niin, etteikö aikaa jäisi muihinkin touhuihin.

Ensimmäiseksi päivitin ulkoasua syksyisempään ja talvisempaan fiilikseen. En tykkää sitten yhtään talven tulosta, mutta siltähän me emme täällä Suomessa voi välttyä. Vielä pitäisi päivittää blogin sivut ajantasalle eli käytössä olevat ja odottavat tuotteet. Sen urakan taidan jättää jollekin illalle. Kosmetiikkarintamalla on siis ollut vähän muutosta ilmassa ja tuotteita on tullut ja mennyt. Luonnonkosmetiikkaan en ole jaksanut tällä hetkellä niinkään panostaa, kun kaikki tarvittava on pitänyt olla helposti saatavilla, kun iltaisin ei olisi paketteja ehtinyt hakea pitkin kyliä.

Myyntiinkin on taas menossa iso läjä kosmea (vaikka sitä ei muutenkaan minulla paljon ole. Mistä niitä myytäviä sikiää?). Valitettavasti lokakuulta ei nähdä roskispostausta, sillä muutossa olisi ollut typerää kuskata roskia, enkä sitten tullut edes kuvanneeksi purnukoita. Pääkään ei riitä muistamaan, mitä kaikkea siellä oli.

Mutta palaan vielä myöhemmin päivittämään blogia ja yritän taas päästä postailun makuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti