keskiviikko 13. joulukuuta 2017

ostoksia Yves Rocherilta

Yvesin joulutuotteet houkuttavat vuodesta toiseen, mutta tämän kertaiseen tilaukseen ei yhtään joulutuotetta päätynyt. On nimittäin olemassa riski, että äiti on tilannut jotain jouluista... Tilaukseen lähti ihan tarpeellisiakin juttuja (siksi tilauksen teinkin), mutta saatoin lähteä vähän sivuraiteillekin, hups!

Ensimmäisenä Bourbon Vanilla - suihkugeeli. Minulla on tällä hetkellä käytössä tämä sama, mutta tiivisteversiona eli suihkugeeliä tarvitsee vain pienen nokareen. Se pieni nokare, totta tosiaan, riittää koko kropalle! En yleensä lotraile perus suihkugeelienkään kanssa, joten siksipä päädyin tähän 400 ml:n pulloon. Tämä Yvesin vaniljatuoksu on varmasti yksi parhaimpia vaniljan tuoksuja, mitä olen koskaan nuuskinut! Tästä tulee mieleen vaniljasokeri. Todella huumaavan ihana! Suosittelen vanilja-addikteille!

Luin paljon kehuja Yvesin dödöistä ja kokeiluun lähti 24 H Lotus Flower from Laos. Pehmeä ja sopivan mieto kukkaistuoksu. Ei siis hyökkää silmille tai tukehduta kanssaeläjiä. En ole vielä testannut, kun käyttelen Nivean jämät ensin pois.

2 kpl Jardins du Monde - sarjan suihkugeelejä oli heräteostos, mutta erehdyin näidenkin kohdalla lukemaan ihkutuskommentteja, joten annoin mennä ja koriin vaan! Vasemman puoleinen on siis Cotton Flower from India eli puuvillan kukka. Mieto, pehmeä, raikas tuoksu. Oikean puoleinen on Magnolia Flower from China. Magnoliat miellyttävät silmiäni, joten päätin testata tuoksunkin. Raikas, vähän kipakampi kukkaistuoksu. Tykkään!

Vartalokuorintakin alkaa olla lopuillaan. Tätä Yvesin aprikoosinkivikuorintaa olen käyttänyt ennenkin ja tässä on rakeet tiheässä eli tehokasta on. Kuorivat rakeet ovat siis aprikoosinkiveä, eivät muovia. Valitettavasti tämä sisältää kuitenkin ainesosaa nimeltä acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, jonka ymmärtäisin olevan mikromuovia. Myös noista kahdesta Jardins du Monde - suihkugeelistä löytyy tätä samaa sekä styrene/acrylates crosspolymer - ainesosaa. Hieman nyt ärsyttää, että Yvesin sivuilla ei ole incejä nähtävillä. Mutta Rocherin tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, eli eipä auta naristakaan nyt sitten. Tiedänpä, etten ainakaan näitä enää uudelleen hanki! Bourbon Vanilla - suihkugeelissä ei mikromuoveja näyttäisi olevan. Tokikaan en tunne kaikkia nimikkeitä, millä mikromuovit löytyvät inceistä.

Pure System - sarjasta nappasin näppylöiden nitistäjän eli SOS Spot Eraserin. Tätä siis tupsautetaan näppylöille paikallishoitona. Tämä sisältää mm. aloe veraa, taikapähkinävettä ja vuohennokkauutetta. Avonin vastaava näppylöiden nitistäjä alkaa olla loppumaisillaan eli tämä jää vielä odottelemaan jämien loppumista.

Etualalla pötköttelee vielä Waterproof Eye Pencil mustassa värissä ja tämä on kyllä aivan mahtava kajal-kynä! Tykkään siis rajata yläripsirajan ripsien alapuolelta eli ns. vesirajasta ja siinä ei kovin moni kynä kauaa pysy. Tämä pysyi koko päivän leviämättä ja alaripsirajaan tarttumatta! Wau. Uskomattoman hyvä tuote! Yleisesti ottaen olenkin lukenut vain kehuja Yvesin silmänrajaustuotteista ja pakko yhtyä ainakin tämän kynän osalta hehkuttajiin. Kynää ei tarvitse teroittaa, vaan tätä pyöritetään lisää esiin. Pieni miinus siitä, että tämä oli kestävyytensä vuoksi hieman haasteellinen poistaa, vaikka käytössä oli ihan vedenkestävän silmämeikin poistoaine.

Yvesin tilauksiin kuuluu aina (runsaat) tilaajalahjat ja sainkin tällaisen kirjekuorilaukun ja kaulakorun. Lisäksi olisin saanut valita ihan itsekin vielä jotakin, mutta muistaakseni valitsin puun istuttamisen sen sijaan, että olisin valikoinut jotakin tuotteita. Onhan tuossa laukussa ja korussakin jo tarpeeksi tilaajalahjaa. Kirjekuorilaukku on ihan kaunis ja varmasti monikäyttöinen, mutta en näe itselläni sille käyttöä, joten lykkään sen jossakin välissä myyntiin tulevan kosmetiikkapaketin mukaan. Kaulakoruun tykästyin ja sen pidän itse. Riipuksessa on siis kirkas kivi (ei mahda olla mikään aito ;) ) ja 2 irtonaista rengasta. Ketju on lyhimmilläänkin aavistuksen pitkä minulle, kun en ruukaa tissivakoa esitellä, joten täytyy katsoa, saisiko tuohon lyhemmän ketjun.

Sellainen tilaus! Sorruitteko te Yvesin joulutuotteisiin vai unohtuuko Rocherin olemassaolo välillä kokonaan, kuten minulla tuppaa käymään? Toki minun kohdallani osasyyllinen on luonnonkosmetiikan suosiminen, joka tämän tilauksen kohdalla ei valitettavasti toteudu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti