perjantai 2. helmikuuta 2018

tammikuun roskasaldo

Jostain syystä kuvittelin, että tässä kuussa olisi tullut paljon roskia, mutta olin väärässä. (Miten minusta tuntuu, että tätä on käynyt ennenkin?) Eipä näitä nyt niin hirmuisesti olekaan. Katsotaan silti läpi ja muutama sananen vielä jokaisesta arvioksi. 

 
XZ Vanilla Cafe - hoitosuihke hiuksille tuli hankittua lähinnä tuoksun vuoksi. Olen joskus ennenkin käyttänyt XZ:n hoitosuihkeita, mutta en oikein huomaa niiden tekevän mitään ihmeellistä eli tuntuu hieman turhalta näitä hankkiakaan. XZ:n shampoot sen sijaan ovat olleet ihan kivoja ja toimivia.

Batisten Fresh - kuivashampoo, kuinkahan mones jo tätä laatua? Batisteen tulee palattua aina takaisin. Niin voi käydä nytkin Dermosilin kuivashampoon jälkeen. (Dermosilin jäljiltä hiukset ovat todella nahkeat.)

Avon Advance Techniques - sarjan Power Straight - suoristussuihke oli positiivinen ylläri tehoiltansa. Toimi erittäin mukavasti suoristusraudan kanssa, vaikka lähinnä tämä on tarkoitettu suihkittavaksi kosteisiin hiuksiin ihan siltään. Tuoksu ei ollut hirveästi mieleeni, jotenkin sellainen halpis, joka muutenkin aiheutti halpis-fiiliksen, vaikka tuote toimiva olikin. Halpishan tämä kyllä on hinnaltaankin, heh! Ihan jokaisessa Avonin kampanjassa tämä ei taida olla kuvastossa, mutta on saatavana sitten normaalihinnoin.

Harvinaista, pari ripsaria. Ensin Oriflamen The ONE 5-in-1 Wonder Lash Mascara. Tämä oli joskus suosikkiripsarini, mutta tänä päivänä tuntuu, että on paremmankin lookin aikaansaavia tuotteita. Tuli kuitenkin käytettyä niin kauan, että alkoi kuivettua. Oriflamen ripsarit yleensäkin kestävät kauan. (Minä kun en nakkaa ripsaria pois heti, kun se on 3 kk vanha, kuten suositellaan.) Isadoran Volume Lash Styleria on paljon kehuttu, mutta minusta tämä ei hirveän ihmeellinen ollut. Kyllä tälläkin muhkean lookin sai, mutta tuntui, että päivän mittaan ripsien kärjistä väri hävisi ja look latistui. Tässä oli alun alkaenkin jokin tuoksu, joka vähän häiritsi. Nyt tämä haisee melko tymäkälle, joten en enää uskaltanut tätä käyttää, vaikka muuten tämä varmasti olisi käyttökelpoista massan notkeuden puolesta. Kiitos, mutta ei kiitos. Ei jatkoon Isadora. Oriflamen voisin hankkia uudelleen, jos mitään "jännempää" ei sattuisi löytymään.

Organic Shopin Raspberry Cream Body Scrub oli ihan jees kroppakuorinta. Tuoksu vaan ei hirveästi iskenyt ja harmittelinkin, miksi tuli tartuttua juuri tähän kuorintaversioon, mutta käytettyä tuli. Tässä kuorivana ainesosana on sokeri ja sitä olikin runsaasti eli ei tarvinnut valittaa kuorivien ainesosien puutetta. Siispä ihan toimiva kampe muuten, mutta tuoksu ei miellyttänyt ja se oli jotenkin keinotekoisen oloinen. Ja mieluummin puristan kuorintaa tuubista kuin kaivelen purkista.


Näytteitäkin tuli käytettyä. Ensin Dermosilin lehden välissä tullut Relaxing After Sauna Lotion, jossa oli ihana, viileä eukalyptuksen tuoksu. Voisin hyvinkin hankkia täysikokoisena. Harmittelin aiemmin, miten Dermosilin uutuustuotteet eivät oikein iskeneet, mutta nyt olen innoissani näistä uutuuksista, kuten voitte luettuanne eteenpäin todeta muistakin uutuuksista.

Avonin Luxe-sarjan meikkivoiteita on kehuttu ja nappasin testiin Silken - meikkivoiteen sävyssä Porcelain. Eipä tästä jäänyt oikein mitään mainittavaa. En hankkisi täysikokoista. Ei pitänyt kiiltelyä kovin kauaa kurissa ja iho näytti hyvältä ainoastaan heti levityksen jälkeen. Plääh. Ehkä tämä toimisi, jos olisi kaiken maailman primerit ja kiinnityssuihkeet, mutta enpä lähtisi meikkivoidetestailujen vuoksi sellaisia extratuotteita hankkimaan.

Takaisin Dermosiliin: uudet Moisturizing Shampoo ja Moisturizing Conditioner ovat aivan ihanan tuoksuisia ja pirtsakoita tuotteita! Näytteistä riitti yhteen kertaan, mutta jo sen perusteella ihastuin. Pakko saada, kunhan saan entisiä käyteltyä! Hiukset jäivät mukavan pehmeiksi ja sileiksi ja kyllä, minulla on erittäin huonokuntoiset latvat. Toivottavasti nämä jäävät pysyvästi valikoimaan. (Meikäläisen luonnonkosmetiikan käyttö nyt kärsii pahasti, kun näitä tuoteihastuksia tulee normikosmetiikan puolelta...)

Viimeisenä Dermosilin Winter Face Cream, jossa oli myös taivaallisen ihana tuoksu ja käytinkin tästä näytteestä moneen kertaan. Epäilen vain, että tämä on minulle ihan liian paksua, joten voi olla, että minun ei kannata tätä hankkia. Harmi, sillä tuoksu on vain niiiiin ihana! Oli pakko käydä ylistämässä näitä tuotteita Dermosilin sivuillakin. Ihan mahtavia uutuuksia!

Mutta tässäpä siis roskasaldo ja kerrankin joukossa on hehkutuksen arvoisia tuotteita (näytteissä, hah). Olikos tuttuja vai tuntemattomia? Joko olette tutustuneet näihin Dermosilin uutuksiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti